Tips: beter vinden en gevonden worden

Elke bedrijf is altijd op jacht naar nieuwe klanten en steeds vaker gebeurt dat via het internet.

Zowel klant als bedrijf zoeken op internet naar manieren om geld te verdienen of juist te besparen. Of om de kwaliteit te krijgen die moeilijk te vinden is. Zo brengen we de klant en bedrijf bij elkaar op een unieke manier.

Beter gevonden worden

Als bedrijf is het belangrijk om gevonden te worden. Nog veel belangrijker is het om gevonden te worden op dat wat u doet en goed in bent. Een binnenhuisschilder heeft niks aan een opdracht om de IJsselbrug te schilderen. En een betonvlechter heeft niks aan een opdracht om op een kinderfeestje paardenstaarten te vlechten. Dat waar u goed in bent moet direct zichtbaar zijn! Uw adres met uw diensten, producten, personeel, materieel of activiteiten matchen.

Beter vinden

Of u nu particulier bent of een bedrijf, materieel of de juiste vakman vinden blijft een uitdaging. Vaak zoek u in de rondte zonder bevredigend resultaat. Zo kunt u eenvoudig zoeken naar de binnenschilder of een betonvlechter. Snel, eenvoudige en gratis!

Hoe werkt het?

Uw bedrijf wordt makkelijk en snel gevonden op uw materieel, personeel, grondstoffen én locatie.

U bepaalt zelf waarop uw bedrijf wordt gevonden.

Voor het bedrijf

Een prospect komt op de site of via de app binnen en is op zoek naar bijvoorbeeld een machinist.

De prospect klikt op 'personeel' en vervolgens op 'machinist' en krijgt vervolgens op de kaart te zien waar een machinist beschikbaar is.

Er kan worden ingezoomd of zelf een plaatsnaam worden ingeven om gedetailleerdere informatie te krijgen. Door op het icoontje te klikken krijgt de prospect uw bedrijfsinformatie én kan direct contact met u opnemen.

Uw voordeel:

  • Betere naamsvermelding en bekendheid
  • Sneller uw materieel, grondsoffen of personeel verhuren/verkopen
  • Beter gevonden worden

Voor de planner

U heeft een klus en moet de laatste machines nog plannen maar uw eigen machines zijn gelukkig reeds ingepland. Door gebruikt te maken van de app of website, kun u snel en gemakkelijk dat vinden wat u nodig heeft, op de locatie waar u het nodig heeft.

Geen dure transport betalen als het niet hoeft!

Uw voordeel:

  • Lagere kosten
  • Minder tijd kwijt
  • Sneller het project ingevuld
  • Voor de spontane zoeker

U heeft bijvoorbeeld een bouwmarkt, stratenmaker, machine of klusbedrijf nodig. U kunt het telefoonboek erbij pakken, internet afstruinen maar daar komt u meestal niet veel verder mee.

Terug naar Uitvoering
Your-hosting-domein